Αφίξεις Κρουαζιερόπλοιων στα Κύθηρα

Δείτε όλες τις προγραμματισμένες αφίξεις και αναχωρήσεις κρουαζιεροπλοίων στα Κύθηρα, που πρακτορεύονται από το Kithira Travel

kithira travel 1

Le Bugainville

kithira travel le bugainville

Ημερομηνία: Παρασκευή 26 Iουλίου 2024

Ώρα Άφιξης: 08:00 π.μ.

Ώρα Αναχώρησης: 10:00 μ.μ.

Περιγραφή: Το Le Bougainville είναι το τρίτο πλοίο της κατηγορίας κρουαζιερόπλοιων Ponant Explorers που λειτουργεί από την Ponant. Σε κάθε μέλος της τάξης έχει αποδοθεί το όνομα ενός διάσημου Γάλλου εξερευνητή και το Le Bougainville πήρε το όνομά του από τον Louis Antoine de Bougainville, έναν Γάλλο ναύαρχο και εξερευνητή.

 

Club Med II

kithira travel le bugainville

Ημερομηνία: Τρίτη 21 Ιουνίου 2025

Ώρα Άφιξης: 08:00 π.μ.

Ώρα Αναχώρησης: 06:00 μ.μ.

Περιγραφή: Το CLUB MED II είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο. Συνδυάζει την ισχύ επτά πανιών που λειτουργούν με υπολογιστή με την πιο παραδοσιακή ηλεκτρική ισχύ ντίζελ. Μεταφέρει έως και 386 επιβάτες με πλήρωμα 214 ατόμων. 

The World

kithira travel le bugainville

Ημερομηνία: Κυριακή 03 Αυγούστου 2025

Ώρα Άφιξης: 13:00 π.μ.

Ώρα Αναχώρησης: 11:00 μ.μ. – 24/08/2025

Περιγραφή: Το MS The World είναι ένα ιδιωτικό κρουαζιερόπλοιο που λειτουργεί σαν συγκρότημα κατοικιών, με μεγάλα διαμερίσματα που μπορούν να αγοραστούν.Οι απο διάφορες χώρες κάτοικοι, μπορούν να ζουν στο πλοίο καθώς το πλοίο ταξιδεύει. Μερικοί κάτοικοι επιλέγουν να ζουν μόνιμα στο πλοίο , ενώ άλλοι για κάποια συγκεκριμένη περίοδο του το χρόνο. Το πλοίο λειτουργεί από τη ROW Management, Ltd., με έδρα στο Fort Lauderdale, Florida, Ηνωμένες Πολιτείες.